dk uk

Hellerup Fritidscenter og multihal er nu et populært og velbesøgt rum til mange af Gentofte Kommunes unge. Med 1100 m² fritidscenter og 1500 m² multihal er der masser af plads at boltre sig på. Ved at lytte til hvad børn og medarbejdere forestillede sig har man skabt en unik samling af tilbud. I bevægelsesdelen af villaen indeholder hallen en 20x30 m bane, der kan opdeles i to mindre baner. Fleksibilitet er medtænkt indretningen, så inventar og belysning er medvirkende til, at hallen kan bruges til andre ting end typiske hal-sportsgrene.

I motorik-rummet er der klatrevæg, reb og boksepuder. Stedet indbyder til leg og tumling for især de mindre børn. Salen med spejlvæg er tænkt til fitness, yoga, kampsport eller teater, men også til andre mere undervisningsorienterede formål. Der er også rigeligt med bad og omklædningsfaciliteter til de mange brugere.

Fritidsklubben

Hjerterummet er centerets dagligstue og et multiaktivitetsområde, hvor det er hyggeligt at hænge ud med venner eller tale med de voksne på stedet. I musikvillaen er der 3 øverum, et diskotek og et spillerum som også kan bruges til bordtennis eller grovværksted.

De håndværksmæssige kreative aktiviteter kan udfolde sig i ateliervillaen, hvor der er træværksted, malerværksted og atelier samt syrum til håndarbejde. I cafévillaen er der køkken og spisestue og god adgang til en solrig terrasse. Ovenpå er der en netcafé, hvor der kan spilles i hyggelige omgivelser. De udendørsområder fletter sig ind og ud mellem villastrukturen og her er der mulighed for afslapning eller boldspil i boldbur og kunstgræsbane.

Læs arkitektektens funktionsbeskrivelse af fritidsklubben og hallens rum.